Zaposleni  TV Avala nisu uspeli da radikalizuju štrajk

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni TV Avala nisu uspeli da radikalizuju štrajk

Zaposleni na Televiziji Avala danas nisu uspeli da radikalizuju štrajk i prekinu emitovanje programa na 24 sata, jer ih je u tome sprečilo obezbeđenje koje je zaključano u prostoriji režije, izjavio je predstavnik zaposlenih Nikola Vukomanović. On je rekao novinarima da će zaposleni na toj beogradskoj teleziji, koji štrajkuju pet nedelja, i dalje nastojati da se izbore da umesto programa na ekranu stoji samo obaveštenje o štrajku.

- Mi ne vidimo način na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bismo mogli zakonski da uradimo ono što hoćemo, odnosno da radikalizujemo štrajk - rekao je Vukomanović.

Prema njegovim rečima, zaposleni, kojima od početka decembra nisu uplaćene pare, neće odustati od svojih zahteva.

- Svaki dan se nama nešto novo obećava, svaki dan imamo nove lepe priče, međutim te lepe priče ne rezultiraju porukama iz banke - rekao je Vukomanović.

Komentarišući najavu Republičke radiodifuzne agencija da će oduzeti frekvenciju toj televiziji, Vukomanović je kazao da je ta najava "zamajavanje javnosti".

- Na sednici Saveta RRA početkom januara, televiziji je dat rok od 60 dana za konsolidaciju, a jučerašnjim saopštenjem taj rok je pomeren za april - rekao je Vukomanović.

On je kazao da zaposleni na TV Avala nezadovoljni što se nadležni organi nisu potrudili da uđu u rešavanje problema, kao da se radi o emiteru koji se, kako je rekao, nalazi u malom selu.

Zaposleni Televizije Avala zbog neisplaćenih zarada štrajkuju od 22. decembra prošle godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od radikalizacije štrajka na TV Avala

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2012

Zaposleni na Televiziji Avala nisu uspeli da radikalizuju štrajk i prekinu emitovanje programa na 24 sata, jer ih je u tome sprečilo obezbeđenje koje je zaključano u prostoriji režije, izjavio je predstavnik zaposlenih Nikola Vukomanović...On je rekao novinarima da će zaposleni na toj beogradskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bez radikalizacije štrajka

Izvor: RTS, 27.Jan.2012

Obezbeđenje sprečilo zaposlene na Televiziji Avala da uđu u zgradu i prekinu emitivanje programa. Zaposleni nameravali da umesto programa na 24 sata postave samo obaveštenje o štrajku. ..Zaposleni u Televiziji Avala nisu uspeli da radikalizuju štrajk i prekinu emitovanje programa na 24 sata, jer...

Nastavak na RTS...

Obezbeđenje zauzelo režiju

Izvor: Danas, 27.Jan.2012

U režiju televizije Avala juče je bio zabranjen pristup zaposlenima, a u prostoriji režije nalazili su se samo pripadnici privatnog obezbeđenja, koji su angažovani u četvrtak, kako bi sprečili zaposlene u štrajku da obustave emitovanje. Program je podešen tako da se emituje sam do 18 časova...

Nastavak na Danas...

Zaposleni u TV "Avala" ostaju u zgradi do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2012

BEOGRAD -..Zaposleni u TV "Avala" ostaće u zgradi televizije do daljeg, jer su vrata zaključana, a ako izađu postoji bojazan da neće moći da se vrate unutra, izjavio je večeras Tanjugu predstavnik zaposlenih Nikola Vukomanović, dodajući da su pozvali policiju i inspekciju rada da reaguju...Podrška...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.