Vučić najavio povećanje plata pripadnicima MUP-a

Izvor: RTS, 16.Okt.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio povećanje plata pripadnicima MUP-a

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će od 1. januara iduće godine plate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije biti povećane.
"Oni svojim radom zaslužuju to povećanje zbog složenosti posla koji obavljaju. Imaće punu podršku Vlade Srbije za nabavku još savremenije opreme", rekao je Vučić novinarima u Gradskoj kući u Nišu.

Nije mogao da precizira koliko će biti povećane >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plate pripadnicima MUP-a, zato što, kako je naveo premijer, predstoje pregovori sa Međunarodnim monetarnim fondom.
Naglasio je da je Srbija zahvaljujući angažovanju pripadnika MUP-a jedna od najsigurnijih zemalja ne samo u regionu Balkana, nego u celoj Evropi.
Policijska uprava u Nišu predstavila je premijeru Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću deo opreme kojom raspolaže.
Prikazana su oklopna vozila, najmoderniji automobili, motocikli i kvadovi, a posebno zanimljiva bila je postrojena konjička jedinica MUP-a.

Premijera su dočekali ministar odbrane Zoran Đorđević, direktor policije Vladimir Rebić, komandanti Žandarmerije i SAJ-a Zoran Dragović i Spasoje Vulević, načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Đorđević kao i gradončlenik Niša Darko Bulatović.
Bile su postrojene i jedinice Žandarmerije i SAJ-a, vatrogasno-spasilačke jedinice sa vatrogasnim vozilima i čamcima.
Premijer je na putu ka Gradskoj kući razgovarao i rukovao se sa okupljenim građanima.
Nakon prezentacije usledio je sastanak sa rukovodiocima organizacionih jedinica PU Niš i predstavnicima lokalne samouprave grada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“POLICIJI OD 1. JANUARA VEĆE PLATE”: Vučić i Stefanović u poseti Policijskoj upravi Niš (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2016

Pripadnici policije od 1. januara sledeće godine imaće veće plate, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić i poručio da su oni to zaslužili svojim radom i požrtvovanjem...Vučić je nakon sastanka sa rukovodiocima organizacionih jedinica PU Niš i ministrom policije Nebojšom Stefanovićem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Vučić i Stefanović obišli taktičko-tehnički zbor policijskih vozila u Nišu

Izvor: Beta Video, 16.Okt.2016

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišli su danas na platou ispred Gradske kuće u Nišu taktičko – tehnički zbor policijskih vozila i opreme Policijske uprave u Nišu. Građani su mogli da vide oklopna vozila,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.