Teška noć za asmatičare

Izvor: NaDlanu.com, 15.Maj.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć za asmatičare

Hitna pomoć Beograda je u noći između ponedeljka i utorka intervenisala 96 puta od čega 15 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astamtičari.

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) - Predstavnik te službe Mitko Lutovac rekao je agenciji Beta da je jedan muškarac star oko 35 godina povređen u udesu koji se dogodio na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu nešto posle tri časa.On je zadobio povredu glave i ruke, zbrinut je na licu mesta i prebačen u Urgentni centar.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređen muškarac u udesu na Pančevačkom mostu

Izvor: Kurir, 15.Maj.2012

35-godišnji muškarac s povredama glave i ruke prebačen je u Urgentni centar..BEOGRAD - Hitna pomoć Beograda je u noći između ponedeljka i utorka intervenisala 96 puta od čega 15 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astamtičari...Predstavnik te službe Mitko Lutovac...

Nastavak na Kurir...

Muškarac povređen u saobraćajnom udesu

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 08:35

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, Hitna pomoć je obavila 105 intervencija od kojih osam na javnim mestima, a lekarima su se najčešće javljale osobe sa povišenim krvnim pritiskom, glavoboljom i mučninom...Ugašen požar na Zelenom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.