Sutra treće izvlačenje nagradne igre Uzmi račun i pobedi

Izvor: RTS, 24.Mar.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra treće izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano sutra sa direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a.
Za izvlačenje koverti biće zaduženi - bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić koji su podržali Godinu borbe protiv sive >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.
Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara.
Sve koverte koje budu pristigle do večeras, do 23 časa i 59 minuta, učestvovaće u trećem izvlačenju nagradne igre. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija RTS-a uz obezbeđenje MUP Srbije.
Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem lajv strima.
Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".
Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.
Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.
Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.
Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, i Radio televizije Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra treći krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: Blic, 24.Mar.2017

Treće izvlačenje nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", biće održano sutra na Prvom programu Radio televizije Srbije u 17.45 časova, najavilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije...U ovom izvlačenju biće dodeljeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31,2 miliona dinara....

Nastavak na Blic...

Pančevac i Vlasotinčanka dobitnici stana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2017, 04:48

U trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučene prve nagrade, a glavnu premiju - stan u Beogradu dobili su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinaca...Za razliku od prethodna dva izvlačenja, kada je izvučen jedan dobitnik, večeras su dodeljena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.