Izvor: Blic, 23.Jun.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stare zdravstvene knjižice važiće do 31. januara

Stare zdravstvene knjižice važiće do 31. decembra ove godine, izjavio je danas Tanjugu načelnik službe za informisanje Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Vladan Ignjatović.

On je time demantovao pisanje „Glasa osiguranika” da je krajnji rok za zamenu starih zdravstvenih knjižica 31. jun ove godine.

Ignjatović je naglasio da će stare knjižice važiti do kraja godine i pozvao one koji to nisu uradili, da blagovremeno zamene stare zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << knjižice.

Penzioneri koji još nisu staru knjižicu zamenili novom, treba to da urade u filijali ili ispostavi Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje prema mestu stanovanja.

Oni će tom prilikom dobiti nove zdravstvene knjižice sa trajnom overom.

Zaposleni za sebe i članove porodice zdravstvene knjižice treba da zamene u firmi u kojoj rade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stare zdravstvene knjižice važe do 31. decembra

Izvor: Kurir, 23.Jun.2008

BEOGRAD, 23. juna (Tanjug) - Stare zdravstvene knjižice važiće do 31. decembra ove godine, izjavio je danas Tanjugu načelnik službe za informisanje Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Vladan Ignjatović. On je time demantovao pisanje "Glasa osiguranika" da je krajnji rok za zamenu starih...

Nastavak na Kurir...

Stare knjižice važe do kraja godine

Izvor: TV Avala, 24.Jun.2008, 19:37

Stare zdravstvene knjižice važe do 31. decembra 2008. godine rečeno je danas u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje (RžO) povodom pojavljivanja netačnih informacija o tome u medijiuma.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.