Srbi se žale: Plaže u Tunisu su puste

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi se žale: Plaže u Tunisu su puste

Plaže i ulice Tunisa gotovo su opustele nakon nedavnog terorističkog napada, požalili su se „Blicu“ srpski turisti koji su i dalje na odmoru u toj zemlji.

Prema njihovim rečima, hotele i plaže kontrolišu jake policijske snage.

- Na recepciji našeg hotela uvek stoje dva policajca. Policija i obezbeđenje teraju sve prodavce sa plaža. Ne sme više nijedan da nam priđe, zbog naše sigurnosti - kaže sagovornica „Blica“.

Tunišani sa kojima su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naši turisti u kontaktu smatraju da je cilj napada bio da se uništi turizam zemlje koja je bila jedina mirna država u tom regionu.

Podsetimo, grupa srpskih turista nedavno se otimala za besplatan produžetak letovanja u Tunisu koji im je ponudila agencija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tunis: Srbi se žale na prazne plaže, MSP upozorava da ne idu u pustinju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015

Plaže i ulice Tunisa skoro da su opustele posle nedavnog terorističkog napada. To je upravo ono što najviše i smeta srpskim turistima koji su i dalje na odmoru u toj zemlji. Vanredno stanje ih preterano ne plaši iako, prema njihovim rečima, hotele i plaže kontrolišu jake policijske snage...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.