Sanacija Gazele do 12. februara

Izvor: B92, 03.Feb.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacija "Gazele" do 12. februara

Beograd -- Sanacija mosta "Gazela" trebalo bi da bude završena najkasnije do 12. februara, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako je navedeno, popravka oštećenja počeće sutra uveče, kada će biti zatvorena još jedna saobraćajna traka u smeru ka Novom Beogradu. GSP "Beograd" je saopštio da je uveden i veći broj tramvaja na linijama 7, 9 i 11 ka Novom Beogradu, da bi se dodatno rasteretio saobraćaj dok traju radovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi večeras na autoputu E-70/75

Izvor: Kurir, 03.Feb.2010

BEOGRAD, 3. februara (Tanjug) - Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će večeras, od 23 do 5 sati ujutru, na autoputu E - 70/75 iz smera Šida ka Nišu izvoditi radove na demontiranju službenih prolaza kod centra "Sava" i službenog prolaza kod kupole na mostu "Gazela". Kako se navodi,...

Nastavak na Kurir...

Sanacija "Gazele" do 12. februara

Izvor: Mondo, 03.Feb.2010

Sanacija mosta "Gazela" trebalo bi da bude završena najkasnije do 12. februara, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije" u sredu.

Nastavak na Mondo...

Zatvorena još jedna traka

Izvor: Danas, 03.Feb.2010

Sanacija Gazele, kako je najavljeno iz preduzeća Putevi Srbije, trebalo bi da bude završena najkasnije do 12. februara.

Nastavak na Danas...

Od večeras zatvorena još jedna traka

Izvor: Blic, 04.Feb.2010, 12:15

Desna saobraćajna traka na „Gazeli“, u pravcu ka Novom Beogradu, večeras u 20 sati će biti zatvorena za saobraćaj. Vozačima će tako na raspolaganju ostati samo jedna traka u ovom pravcu (srednja je zatvorena od prošle nedelje) a takav režim saobraćaja biće na snazi do nedelje u 18 sati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.