SKINUTA SA APARATA Biljana je konačno bolje!

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUTA SA APARATA Biljana je konačno bolje!

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela je da komunicira sa lekarima, ali i sa suprugom, koji je uz nju. Juče, nakon posete, u poslepodnevnim satima, prebačena je iz šok sobe na odeljenje neurohirurgije.

- Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promene. Ništa nije izvesno.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Njeno stanje se prati iz minuta u minut - kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru.

Dobra vest je, kako su nam objasnili, da je posle operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svesna je, osmehnula se, počela je da priča i komunicira.

- Zbog opasnosti od gripa nisu dozvoljene posete, ali lekari nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju beli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspeti da se potpuno oporavi - priča naš sagovornik.

Ona je juče prebačena na odeljenje neurohirurgije, gde će provesti još minimum  nedelju dana. Konačnu odluku će doneti konzilijum lekara Neurohirurške klinike odeljenja D Kliničkog centra Srbije, gde je Biljana primljena na lečenje.

Podrška stiže sa svih strana

Prijatelji i kolege su uz Acu i njegovu porodicu od prvog dana i pružaju mu nesebičnu podršku u teškim trenucima.

- Acu ne ostavljamo ni na tren samog. Stalno ponavlja da, ako Bilja ne preživi, neće ni on. Tu smo za njega šta god da mu treba - rekao nam je Acin prijatelj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.