SKANDAL U NIŠU Medicinari slavili slavu pred pacijentima u čekaonici ambulante

Izvor: Blic, 12.Jan.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NIŠU Medicinari slavili slavu pred pacijentima u čekaonici ambulante

U čekaonici zdravstvene ambulante "Rasadnik" u Nišu roditelji koji su doveli decu kod lekara 9. januara čekali su na pregled uz slavsku trpezu.

Svečanu atmosferu upotpunili su svećnjaci, bordo stolnjaci, tanjiri i pribor za jelo.

Iako je jedan od roditelja posvedočio da je bilo mališana koji su ostali uskraćeni za pregled zbog toga što su lekari slavili Sabor Presvete Bogorodice - slavu te ambulante, lekari to odlučno demantuju.

- U vreme gripa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i virusa na dečjem odeljenju ambulante "Rasadnik" ljudi postavili stolove u čekaonici da slave slavu. I ne bi bio problem da nisu skratili svoje radno vreme do 13 sati umesto do 14.30. Naravno, vraćali su ljude sa bolesnom decom. Bruka. Nigde u ambulanti nije bilo broja telefona zaštitnika pacijenata, inače bih i njega zvao - požalio se M. J. portalu "Južne vesti".

Sa druge strane, dr Jasmina Popović, koja je bila domaćin slave, kaže da niko nije ostao uskraćen za pregled.

- Čekaonica pedijatrije je jedino mesto na kojem možemo da obeležimo slavu naše ambulante, koja radi samo u prepodnevnoj smeni do 14 časova. Zato je i sto bio postavljen sat vremena ranije, kako bi se po završetku radnog vremena u 14 časova što pre obavila ceremonija obeležavanja slave. U međuvremenu su sva deca zbrinuta, svi su pregledani. Nismo mogli da kasnije postavimo sto da ne bi duže trajalo. Neko je iskoristio priliku da napravi fotografiju jer je u čekaonici bilo roditelja. I odjednom je to postalo vest, a ne da je ceo grad zavejan i da su roditelji jedva doveli decu kod lekara, kaže dr Popović.

Ona kaže da lekari nisu odsustvovali sa posla jer je prepodnevna smena došla na obeležavanje slave posle posla, a popodnevna pre početka smene.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diskutabilne fotografije iz niške ambulante! Lekari slavili slavu dok je čekaonica bila puna pacijenata! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Jan.2017

Svečanu atmosferu upotpunili su svećnjaci, bordo stolnjaci, tanjiri i pribor za jelo...U čekaonici zdravstvene ambulante "Rasadnik" u Nišu roditelji koji su doveli decu kod lekara 9. januara čekali su na pregled uz slavsku trpezu...Svečanu atmosferu upotpunili su svećnjaci, bordo stolnjaci, tanjiri...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.