Radila je u beogradskom kafiću za 18.000 dok nije dobila ponudu koja se ne odbija

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radila je u beogradskom kafiću za 18.000 dok nije dobila ponudu koja se ne odbija

Anja Perić je napustila srednju školu i nastavila da je pohađa vanredno da bi se zaposlila i mogla sebi da priušti ono što su imale njene imućnije vršnjakinje. Radila je u kafiću u Beogradu i po 15 sati dnevno za 18.000 dinara.

Onda joj se sudbina osmehnula i neverovatnim sticajem okolnosti dobila je ponudu koja se ne odbija.

U kafić u kom je Anja radila je sasvim slučajno na kafu svratila naša mankenka Agneta Azirović, koja radi kao skaut za modele.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />- Radila sam u jednom beogradskom kafiću kao konobarica, mnogo puta i po 15 sati dnevno. Bilo je strašno jer nas vlasnik lokala nije tretirao kao ljude. Bog me je pogledao jedno popodne kad je Agneta Azirović ušla sa svojom ćerkicom u baštu lokala i kad sam je uslužila, spontano smo ušle u priču. Dala mi je svoju vizit karticu i rekla da se javim jer imam veliki potencijal da budem odličan model. Tako moja manekenska karijera kreće - ispričala je Anja za "24 sata".

Opširnije pročitajte na sajtu 24 sata.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRST SUDBINE: Radila u kafiću za 18.000 dinara, a onda se desilo...

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2014

Anja Anđela Perić je napustila srednju školu i nastavila da je pohađa vanredno da bi se zaposlila i mogla sebi da priušti ono što su imale njene imućnije vršnjakinje. Radila je u kafiću u Beogradu i po 15 sati dnevno za 18.000 dinara. Onda joj se sudbina osmehnula i neverovatnim sticajem okolnosti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.