Povoljni vremenski uslovi, saobraćaj umeren

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni vremenski uslovi, saobraćaj umeren

Vedro vreme i prave prolećne temperature i večeras uslovljavaju pogodne uslove za vožnju, kao i umeren intenzitet saobraćaja na putevima kroz našu zemlju, navodi AMSS.

Zbog čestih temperaturnih razlika dolazi do pojave odrona zemlje i kamena, najčešće na putevima koji vode kroz stenske klisure i useke, pa se apeluje na vozače da imaju više opreznosti prilikom prolaska kroz te deonice.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju 180 minuta, na GP Šid 120 minuta, a na GP Sremska Rača 60 minuta, takodje na izlazu iz zemlje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.