Poslanik Karić čestitao Uskrs patrijarhu Irineju i nadbiskupu Hočevaru

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Karić čestitao Uskrs patrijarhu Irineju i nadbiskupu Hočevaru

Narodni poslanik Dragomir J. Karić čestitao je poglavarima pravoslavne i katoličke crkve u Srbiji, patrijarhu SPC gospodinu Irineju i beogradskom nadbiskupu monsinjoru Stanislavu Hočevaru, predstojeći Vaskrs (Uskrs).
 
Čestitka patrijarhu SPC Irineju
Vaša Svetosti,
Mnogo je nepravdi, neistina, kleveta u besporetku globalnog svetskog poretka. Još više je preplašenih, obeshrabrenih koji su izgubili veru u Vaskrslog Gospoda. Danas, na dan Vaskrsenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << On dolazi i poručuje: Ne plašite se, pred onima koji ne znaju šta čine!
Hvala svetejši Vama i svim Arhijerejima Srpske Pravoslavne Crkve na toplim i utešnim rečima poslanice u kojoj molite da zagrlimo jedni druge i nazovemo braćom i one koji nas mrze kao i dasvima oprostimo. Hvala na snazi, mudrosti, plemenitosti Vaših reči i dela. Želim Vam od Boga krepko zdravlje i duhovnu snagu Nemanjića na preteškom putu koji je pred svima nama.
HRISTOS VASKRSE! VAISTINU VASKRSE!

Čestitka beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru
Poštovani,
Najveće blagdane naše vere ove godine slavimo zajedno. Razlog više da se iznova zagrlimo i jedni drugima oprostimo, poželimo zdravlje, ljubav, napredak. Želim Vam od Boga duhovnu snagu da istrajete na jedinoj ispravnoj stazi ljubavi, vere i naše nade u izbavljenje.
SREĆAN I BLAGOSLOVEN USKRS!

Tweet
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.