PREMINULA MILA ĐINĐIĆ: Otišla dva dana posle 13. godišnjice ubistva sina Zorana

Izvor: Kurir, 14.Mar.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINULA MILA ĐINĐIĆ: Otišla dva dana posle 13. godišnjice ubistva sina Zorana

Majka ubijenog premijera Zorana Đinđića, Mila Đinđić, preminula je noćas na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu u 84. godini.

Od 2013. godine je, zbog teškog zdravstvenog stanja, bila smeštena u privatnom Domu za stara lica u Jajincima, a od 2004. godine bila je pod danonoćnom policijskom zaštitom.

Lečila se na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Mila Đinđić

Izvor: B92, 14.Mar.2016

Beograd -- Mila Đinđić, majka ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, preminula je u 84. godini u noći između nedelje i ponedeljka na VMA, prenose "Večernje novosti"...Živela je u selu Prekopuce kod Prokuplja, a od 2013. godine je bila u Domu za stara lica u Jajincima...Posle ubistva sina...

Nastavak na B92...

Preminula Mila Đinđić

Izvor: Studio B, 14.Mar.2016

Majka ubijenog premijera Zorana Đinđića, Mila Đinđić, preminula je noćas na Vojnomedicinskoj akademiji. ..Mila Đinđić se od 2013. godine zbog teškog zdravstvenog stanja bila smeštena u privatnom Domu za stara lica u Jajincima, a od 2004. godine bila je pod stalnom policijskom zaštitom...Lečila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.