Otkazi članovima Štrajkačkog odbora u Želvozu

Izvor: Blic, 12.Apr.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazi članovima Štrajkačkog odbora u "Želvozu"

Članovima Štrajkačkog odbora u Fabrici železničkih vozila `Želvoz` u Smederevu uručeno je 11 rešenja o otkazu, izjavio je danas Tanjugu predsednik Samostalnog sindikata u fabrici i član Štrajkačkog odbora Slavoljub Trifunović.

On je najavio da će "dalji koraci u vezi sa novonastalom situacijom biti saopšteni posle današnjih razgovora u Beogradu”.

Popodne bi trebalo da se održe razgovori reprezentativnih sindikata u "Želvozu", predstavnika poslovodstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fabrike i rukovodstva Smedereva, sa predstavnicima Agencije za privatizaciju, Ministarstva ekonomije i Ministarstva finansija.

Zaposleni u Fabrici železničkih vozila "Želvoz" u Smederevu, najvećem srpskom remonteru, nezadovoljni finansijskom situacijom u preduzeću, i nepoštovanjem kupoprodajnog ugovora od strane kupca, stupili su 28. februara u generalni štrajk.

Fabrika železničkih vozila "Želvoz", koja zapošljava 1.452 radnika, prodata je 2007. godine rumunskom konzorcijumu Grampet-Remar za 1,15 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazi članovima Štrajkačkog odbora u Želvozu

Izvor: EMportal, 12.Apr.2011

Članovima Štrajkačkog odbora u Fabrici železničkih vozila Želvoz u Smederevu uručeno je 11 rešenja o otkazu, izjavio je danas predsednik Samostalnog sindikata u fabrici i član Štrajkačkog odbora Slavoljub Trifunović.

Nastavak na EMportal...

OTKAZI ČLANOVIMA ŠTRAJKAČKOG ODBORA U "ŽELVOZU"

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011

SMEDEREVO - Članovima Štrajkačkog odbora u Fabrici železničkih vozila "Želvoz" u Smederevu uručeno je 11 rešenja o otkazu, izjavio je predsednik Samostalnog sindikata u fabrici i član Štrajkačkog odbora Slavoljub Trifunović. On je najavio da će "dalji koraci u vezi sa novonastalom situacijom...

Nastavak na Kurir...

Novi zahtev da vlasnik Želvoza ispuni obaveze

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 01:05

SMEDEREVO - Predstavnici Ministarstva finansija, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Agencije za privatizaciju podržali su danas zahteve štrajkača u smederevskom Želvozu, koji traže da konzorcijum Grampet i Remar, koji je većinski vlasnik, ispuni obaveze preuzete kupoprodajnim ugovorom...Štrajkači...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.