Otkazi članovima Štrajkačkog odbora u Želvozu

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazi članovima Štrajkačkog odbora u Želvozu

Članovima Štrajkačkog odbora u Fabrici železničkih vozila `Želvoz` u Smederevu uručeno je 11 rešenja o otkazu, izjavio je danas Tanjugu predsednik Samostalnog sindikata u fabrici i član Štrajkačkog odbora Slavoljub Trifunović.

On je najavio da će “dalji koraci u vezi sa novonastalom situacijom biti saopšteni posle današnjih razgovora u Beogradu”.

Popodne bi trebalo da se održe razgovori reprezentativnih sindikata u `Želvozu`, predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poslovodstva fabrike i rukovodstva Smedereva, sa predstavnicima Agencije za privatizaciju, Ministarstva ekonomije i Ministarstva finansija.

Ljajić: Moguć dogovor o minimalnoj ceni rada

Strajk glađu u Želvozu

Radnici "Želvoza" protestovali u Beogradu

Zaposleni u Fabrici železničkih vozila ``Želvoz`` u Smederevu, najvećem srpskom remonteru, nezadovoljni finansijskom situacijom u preduzeću, i nepoštovanjem kupoprodajnog ugovora od strane kupca, stupili su 28. februara u generalni štrajk.

Fabrika železničkih vozila ``Želvoz``, koja zapošljava 1.452 radnika, prodata je 2007. godine rumunskom konzorcijumu Grampet-Remar za 1,15 miliona evra.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.