Ostojić: Prelaz Bapska sa Srbijom nije zatvoren

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić: Prelaz Bapska sa Srbijom nije zatvoren

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je da nema blokade "zelene granice" između Hrvatske i Srbije kod Bapske.

On je objasnio da je samo uvedeno "štopanje" priliva izbeglica s obzirom na nove okolnosti i mađarsko zatvaranje granice.

-To znači da sada puštaju "autobus po autobus" s izbeglicama koji dolaze iz Srbije i da ih potom prevoze u prihvatni centar Opatovac- rekao je Ostojić.

Otkako je počela izbeglička kriza, ljudi su u Hrvatsku iz Srbije ulazili preko bivšeg, zatvorenog graničnog prelaza Bapska, a pojedini hrvatski mediji objavili su da je taj prelaz noćas zatvoren.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ostojić: Nema blokade »zelene« granice sa Srbijom kod Bapske

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić demantovao je rano jutros pisanje pojedinih hrvatskih medija da je Hrvatska zatvorila "zelenu granicu" sa Srbijom kod Bapske...To znači, naveo je Ostojić, da sada puštaju "autobus po autobus" s izbјeglicama koje dolaze iz Srbije, pa ih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.