Ostojić: Nema blokade »zelene« granice sa Srbijom kod Bapske

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić: Nema blokade »zelene« granice sa Srbijom kod Bapske

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić demantovao je rano jutros pisanje pojedinih hrvatskih medija da je Hrvatska zatvorila "zelenu granicu" sa Srbijom kod Bapske.

To znači, naveo je Ostojić, da sada puštaju "autobus po autobus" s izbјeglicama koje dolaze iz Srbije, pa ih potom prevoze u prihvatni centar Opatovac.

Prethodno je hrvatski sajt "24sata.hr" javio da je hrvatski MUP u petak uveče zatvorio tzv. zelenu granicu sa Srbijom kod Bapske, pozivajući se na pouzdane izvore.

(NN, Večernji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostojić: Nema blokade granice sa Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić demantovao je jutros pisanje pojedinih hrvatskih medija da je Hrvatska zatvorila "zelenu granicu" sa Srbijom kod Bapske...Ostojić je za "Večernji list" rekao da nema blokade "zelene granice" između Hrvatske i Srbije kod Bapske već je samo uvedeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Nema zatvaranja 'zelene granice' sa Srbijom"

Izvor: B92, 17.Okt.2015

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić demantovao je pisanje pojedinih hrvatskih medija da je Hrvatska zatvorila "zelenu granicu" sa Srbijom...Ostojić je za "Večernji list" rekao da nema blokade "zelene granice" između Hrvatske i Srbije kod Bapske već je samo uvedeno usporavanje priliva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.