Obustava saobraćaja na deonici Ljubovija - Mali Zvornik

Izvor: Blic, 12.Okt.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja na deonici Ljubovija - Mali Zvornik

Na snazi je obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 28, deonica Ljubovija - Mali Zvornik u mestu Velika Reka, zbog izlivanja vode na putu, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Saobraćaj će biti obustavljen do povlačenja vode sa puta.

Alternativni pravac za putnički i teretni saobraćaj je državni put II A reda broj 141, deonica Ljubovija - Pecka - Osečina i državni put I B reda broj 27 (stari M-4), deonica Osečina - Loznica.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />- Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju - dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velika Reka: Izlila se voda, obustava saobraćaja

Izvor: B92, 12.Okt.2015

Zbog izlivanja vode obustavljen je saobraćaj na putu između Ljubovije i Malog Zvornika u mestu Velika Reka...Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", saobraćaj će biti obustavljen do povlačenja vode sa puta...Kako je za B92 rečeno, nema veće opasnosti od poplava, radi se o izlivanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.