Obnoviti Kraljevo za godinu dana

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnoviti Kraljevo za godinu dana

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović rekao je novinarima da gradjevinska obnova Kraljeva mora biti završena do kraja naredne godine.

“Oni koji budu kazali da je ovo neskorman cilj, potpuno su u pravu, ali tako mora biti. Sve što se otegne na duže od godinu dana, biće rasipanje para, a takvih primera smo u Srbiji imali mnogo. Uveren sam da ćemo uz punu podršku vlade Srbije taj cilj ostvariti”, rekao je sinoć Simović.

Premijer danas u Kraljevu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Do kraja nedelje gotova sanacija?

On je ukazao da je zato vrlo važan sastanak koji će u četvrtak popodne Krizni štab imati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, ministrom Milanom Markovićem i direktorima više republičkih direkcija.

Simović je rekao da je ionako slaba privreda Kraljeva, pretrpela ogromne gubitke. Privrednici imaju oštećene poslovne objekte, ljudstvom i opremom pomažu gradu i svojim radnicima na urgentnoj sanaciji šteta i imaju smanjen broj radnika koji zbog saniranja kuća ne rade.

“U koordinaciji sa vladom Srbije moramo da im pomognemo nekim olakšicama i upošljavanjem kapaciteta”, rekao je gradonačelnik Simović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simović: Obnova Kraljeva do kraja 2011. godine

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Nov.2010

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović rekao je u sredu uveče novinarima da gradjevinska obnova Kraljeva mora biti završena do kraja naredne godine. “Oni koji budu kazali da je ovo neskorman cilj, potpuno su u pravu, ali tako mora biti. Sve što se otegne

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Simović: Brzo obnoviti Kraljevo

Izvor: Šumadija Press, 11.Nov.2010

Građevinska obnova Kraljeva mora biti završena do kraja naredne godine, kazao je gradonačelnik tog grada Ljubiša Simović.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.