Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 08.Mar.2010, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naj preduzetnici 5.000 evra

BEOGRAD - Vlasnice malih preduzeća, radnji i registrovanih poljoprivrednih gazdinstava imaju priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra na konkursu za koji mogu da se prijave do 15. aprila. Konkurs je raspisala Oportjuniti banka, uz podršku Ministarstva za rad i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sa ciljem razvoja ženskog preduzetništva i podsticanja osnivanja novih firmi u vlasništvu žena. Konkurs ima dve kategorije i to "Žena za sva vremena", za vlasnice malih preduzeća (do 50 zaposlenih) i vlasnice preduzetničkih radnji (do 10 zaposlenih), i "Gazdarica", za žene koje su nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konkurs za izbor najbolje preduzetnice

Izvor: S media, 07.Mar.2010, 15:54

Vlasnice malih preduzeća i preduzetničkih radnji, kao i žene koje su nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, imaju priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra, na konkursu za koji mogu da se prijave do 15. aprila. ..Konkurs je raspisala "Oportjuniti banka", uz podršku Ministarstva za rad i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.