Konkurs za izbor najbolje preduzetnice

Izvor: S media, 07.Mar.2010, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izbor najbolje preduzetnice

Vlasnice malih preduzeća i preduzetničkih radnji, kao i žene koje su nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, imaju priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra, na konkursu za koji mogu da se prijave do 15. aprila.

Konkurs je raspisala "Oportjuniti banka", uz podršku Ministarstva za rad i socijalnu politiku i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, sa ciljem stvaranja pogodnog okruženja za razvoj ženskog preduzetništva i podsticanja osnivanja novih firmi u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << žena.

Taj konkurs biće raspisan u dve kategorije, i to "Žena za sva vremena" za vlasnice malih preduzeća (do 50 zaposlenih) i vlasnice preduzetničkih radnji (do 10 zaposlenih) i "Gazdarica" za žene koje su nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva.

Pobednice će dobiti robne nagrade u vrednosti od po 5.000 evra, a fond za nagradu biće iskorišćen za kupovinu opreme, sirovine, repromaterijala ili sličnu investiciju čiji je cilj unapredjenje poslovanja biznisa, odnosno gazdinstva.

Pravo na učešće u konkursu imaju državljanke Srbije sa stalnim boravkom u zemlji. Kriterijumi za izbor najbolje preduzetnice biće uspešnost koja se potvrdjuje finasijskim dokumentima i inovativnost, odnosno primena savremenih poslovnih ili poljoprivrednih rešenja.

Kriterijumi će biti i društvena odgovornost prilikom zapošljavanja i organizacije rada i opis investicije za razvoj posla u koji bi nagrada bila uložena. Proglašenje dobitnica i uručivanje nagrada biće održano u maju.

Preduzetnice se na konkurs mogu prijaviti slanjem molbe u pisanom obliku na i-mejl adresu konkurs@obs.rs sa naznakom "Za konkurs - Žena za sva vremena", odnosno "Za konkurs - Gazdarica".

Prijava se može poslati i poštom na adresu "Oportjuniti" banka a.d. Novi Sad (za marketing odeljenje), Bulevar oslobodjenja 2a, 21000 Novi Sad.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.