Izvor: Danas, 06.Avg.2010, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na parkingu 150 tezgi

JKP Gradske pijace ustupile su prostor za 150 tezgi na parkingu koji se nalazi u sklopu pijace u Bloku 44. Ova privremeno postavljena pijaca će raditi od ponedeljka sve dok se ne završi rekonstrukcija, čime će biti olakšano snabdevanje svežim namirnicama stanarima ovog novobeogradskog naselja. Zakupci će i dalje pored ovog mesta moći da prodaju namirnice na novootvorenoj Zelenoj pijaci na Otvorenom tržnom centru i nedavno rekonstruisanoj pijaci „Bežanija“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremeno postavljena pijaca i u Bloku 44

Izvor: Studio B, 06.Avg.2010

Nakon što su obezbeđeni svi sanitarni i bezbednosni uslovi, JKP „Gradske pijace" prilagodile su i ustupile prostor za 150 tezgi na parkingu u sklopu pijace u Bloku 44. ..Ova privremeno postavljena pijaca će raditi od ponedeljka pa sve dok se ne završi rekonstrukcija, čime će biti olakšano snabdevanje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.