Na Zlatiboru 20 centimetara snega, preko Tare zabrana za kamione

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zlatiboru 20 centimetara snega, preko Tare zabrana za kamione

Zbog snega koji od noćas pada u užičkom kraju na snazi je zabrana saobraćaja kamionima i šleperima preko Tare i Debelog Brda, dok je zabrana za ista vozila preko Zlatibora jutros ukinuta, kažu u inoformativnoj službi užičkog AMS.

Na magistralnom putu Užice – Nova Varoš na kolovozu ima dva centirmetra raskvašenog snega, a zbog mogućih odrona savetuje se opreznija vožnja kroz Limsku dolinu i duž reke Drine.

Na Zlatiboru neprestano veje od noćas, debljina snega u turističkom centru je preko deset centimetara a na najvišim vrhovima Tornik i Čigota i preko petnaest.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VEJE Na Zlatiboru 20 centimetara snega, beli se i Kopaonik

Izvor: Blic, 27.Nov.2015

Zbog snega koji od noćas pada u užičkom kraju na snazi je zabrana saobraćaja kamionima i šleperima preko Tare i Debelog Brda, dok je zabrana za ista vozila preko Zlatibora jutros ukinuta, kažu u inoformativnoj službi užičkog Auto-moto saveza...Ala veje, veje šta marimo mi.. Kod nas sneg još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.