Mihajlović pozdavlja što se Mali izvinio

Izvor: Akter, 22.Okt.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović pozdavlja što se Mali izvinio

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da pozdravlja postupak gradonačelnika Beograda Siniše Malog, jer se izvinio novinarima koje su ljudi iz njegovog okruženja sprečili da mu postave pitanje o vlasništvu nad stanovima u Bugarskoj

"Pozdravljam to što se gradonačelnik izvinio", rekla je kratko Zorana Mihajlović novinarima u Beogradu, odgovarajući na pitanje da li odobrava takvo ponašanje prema novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Novinarima portala Krik neopznate osobe juče su oduzele fotoaparat i mobilni telefon i obrisale snimke koje su napravili dok su pokušavali da postave pitanje.

Komentarišući nedavni incident, kada je novinarima "Istinomera" zabranjeno da uzmu izjavu na Savskom šetalištu, jer su se navodno nalazili na gradilištu, Zorana Mihajlović je kazala da svaki novinar može da dođe na bilo koje gradilište, ukoliko se prethodno najavi.

Ukazujući ministarki da se na mestu gde je ekipi "Istinomera" zabranjeno da snimaju, ne vidi nikakva ograda ili znak da je u pitanju gradilište, Zorana Mihajlović je odgovorila da se konrektan prostor pripremao za postavljanje kamena temljca za projekat "Beograd na vodi".

"Ja sam se upoznala sa izveštajem Komunalne policije koji sam dobila iz Grada o tom incidentu, snimak Istinomera nisam gledala, ali ako je bilo nekih nepravilnosti, republička građevinska inspekcija može da dođe i proveri", rekla je Zorana Mihajlović.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Pozdravljam izvinjenje Malog

Izvor: B92, 22.Okt.2015

Ministarka Zorana Mihajlović pozdravlja izvinjenje gradonačelnika Beograda Siniše Malog upućeno novinarima koji su bili sprečeni da mu postave pitanje..."Pozdravljam to što se gradonačelnik izvinio", rekla je kratko Zorana Mihajlović novinarima u Beogradu, odgovarajući na pitanje da li odobrava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.