Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi suvi, vidljivost dobra

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po suvim kolovozima i iz dobru vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savet Srbije (AMŠ).

S obzirom na turističku sezonu očekujese pojačan saobraćaj na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, na putevima prvog reda ka Crnoj Gori, kao i na svim ostalim pravcima koji vode ka našim turističkim mestima planinama, jezerima i banjama.

Na naplatnim stanicama na auto-putu za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dužeg zadržavanja.

Prema informacijama AMS Crne Gore, sinoć oko 20 časova uspostavljen je saobraćaj je na delu magistralnog puta između Mojkovca i Bjelog Polja u mestu "Slijepac most", trenutno se saobraćaj obavlja samo jednom trakom, pa se vozila naizmenično propuštaju.

Na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.