AMSS očekuje duže čekanje na graničnim prelazima

Izvor: Akter, 05.Jul.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS očekuje duže čekanje na graničnim prelazima

Auto-moto savet Srbije je danas upozorio vozače da popodne očekuje jači saobraćaj na glavnim putevima, te i duže čekanje vozila na graničnim prelazima, koje za sada iznosi 20-30 minuta.

Na naplatnim stanicama na auto-putu za sada nema dužeg zadržavanja.

AMSS skreće pažnju vozačima da je temperature danas iznad 30 stepeni, te bi trebalo da izbegavaju najtopliji deo dana, da piju više vode i da se češće odmaraju.

AMSS je podsetio da je, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << intervenciji putara, zbog odrona i dalje obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje u mestu Slijepač most.

Alternativni put ka Crnogorskom primorju je preko graničnog prelaza Jabuka, a alternativni put do Bijelog Polja, Berana i Rožaja vodi preko graničnih prelaza Gostun i Špiljani.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2015

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da se u popodnevnim časovima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima u Srbiji te da će zadržavanja na graničnim prelazima, koja se trenutno kreću u intervalima od 20 do 30 minuta, biti nešto duža...Kako je navedeno u saopštenju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.