Karavan Moja Srbija

Izvor: Akter, 04.Jul.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karavan Moja Srbija

Promotivni karavan "Moja Srbija", koji je deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije (TOS), svoju osmu stanicu danas ima u Kraljevu

Predviđeno je da karavan obiđe 10 najvećih gradova Srbije, od kojih se u svakom predstavljaju gradovi domaćini, ali i one opštine koje im gravitiraju.

Prema rečima Sandre Vlatković, PR menadžera TOS, cilj kampanje je da na glavnim gradskim trgovima upozna građane Srbije sa turističkom ponudom zemlje.

Petnaestak >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << turističkih organizacija Raškog i Moravičkog regiona predstavilo se ponudivši i degustaciju lokalne kuhinje.

Građani će danas na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu biti u prilici da saznaju na koji način mogu u Srbiji kvalitetno da se odmore, gde bi mogli da otputuju, šta mogu da vide i da dožive.

U okviru karavana organizovan je i nagradni kviz znanja "Koliko poznaješ Srbiju", u okviru kojeg će biti poklonjena 52 produžena vikenda u Srbiji.

Promotivni karavan "Moja Srbija" krenuo je iz Užica i Novog Pazara, nastavljen je u Nišu i leskovcu, potom u Subotici i Novom Sadu, ovog vikenda domaćini su Čačak i Kraljevo, a biće završen narednog vikenda u Novom Sadu i 11. jula u Beogradu.

Pored TIS, suorganizatori karavana su udruženje "Srbija za mlade", Udruženje banja Srbije, Skijališta Srbije, Udruženje hotelijera i restoratera, kao i Nacionalna asocijacija turističkih organizacija (YUTA).

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.