Upoznaj Srbiju, osvoji nagradu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznaj Srbiju, osvoji nagradu

Dobra prilika da putuješ "za dž".

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Promotivni karavan "Moja Srbija", koji je deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije (TOS), svoju osmu stanicu danas ima u Kraljevu. Predviđeno je da karavan obiđe 10 najvećih gradova Srbije.

Prema rečima Sandre Vlatković, PR menadžera TOS, cilj kampanje je da se na glavnim gradskim trgovima građane Srbije upoznaju sa turističkom ponudom zemlje, na koji način mogu u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kvalitetno da se odmore, gde bi mogli da otputuju, šta mogu da vide i da dožive.

U okviru karavana organizovan je i nagradni kviz znanja "Koliko poznaješ Srbiju", u okviru kojeg će biti poklonjena 52 produžena vikenda u Srbiji.

Promotivni karavan "Moja Srbija" krenuo je iz Užica i Novog Pazara, nastavljen je u Nišu i Leskovcu, potom u Subotici i Novom Sadu, ovog vikenda domaćini su Čačak i Kraljevo, a

biće završen narednog vikenda u Novom Sadu i u Beogradu.

Pored TIS, suorganizatori karavana su udruženje "Srbija za mlade", Udruženje banja Srbije, Skijališta Srbije, Udruženje hotelijera i restoratera, kao i Nacionalna asocijacija turističkih organizacija (YUTA).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Karavan Moja Srbija

Izvor: Akter, 04.Jul.2015

Promotivni karavan "Moja Srbija", koji je deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije (TOS), svoju osmu stanicu danas ima u Kraljevu..Predviđeno je da karavan obiđe 10 najvećih gradova Srbije, od kojih se u svakom predstavljaju gradovi domaćini, ali i one opštine koje im gravitiraju...Prema...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.