Instagram lasnirao novi logo

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Maj.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram lasnirao novi logo

Instagram je danas predstavio novi izgled. Ono što ćete primetiti su nova ikonica, kao i novi dizajn same aplikacije. Inspirisana ikonicom prethodne, nova aplikacija predstavlja jednostavniju kameru i ovoga puta je u duginim bojama, tačnije u jednom delu tog spektra.

Takođe, logotipi su apdejtovani i za aplikacije Layout, Boomerang i Hyperlapse.

Napravili su, kako kažu, napredak i u samom izgledu aplikacije. Jednostavniji dizajn daje veći fokus >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << na vašim fotografijama i video zapisima bez promena dok se krećete kroz aplikaciju.

Instagram je evoluirao tokom prethodnih 5 godina, od mesta za razmenu filtriranih fotografija do globalne zajednice na kojoj se postavlja više od 80 miliona fotografija i klipova svakog dana.

Izvor i Foto: blog.instagram.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Instagram od danas ima novi logo (VIDEO)

Izvor: Capital.ba, 12.Maj.2016, 18:20

SAN FRANCISKO, Instagram je danas uveo novi izgled. Ikona i aplikacija za dizajn Instagrama su ažurirani. Za razliku od prethodne aplikacije, nova predstavlja jednostavniju kameru i žive dugine boje. Instagram je danas uveo novi izgled. Ikona i aplikacija za dizajn Instagrama su ažurirani. Za razliku...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.