Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANOST U AKCIJI Najzanimljiviji detalji sa Teletona u kojem smo prikupljali novac za porodilišta

"Blic fondacija" i RTS organizovali su humanitarni šou-program Teleton, u kojem su učestvovale poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke... Cilj Teletona je podrška akciji "Blic fondacije" - "Srce za decu" da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha kod beba. Do pet minuta pred kraj ostvareno je 9.522 poziva i 53.813 SMS poruka. Pozivamo sve da nastave da šalju poruke jer će servis raditi do ponoći 25. maja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

USPELI SMO! Više od 9.000 poziva i 50.000 SMS poruka za pomoć deci

Izvor: Blic, 25.Maj.2016

Humanost je sinoć ujedinila građane Srbije koji su masovno učestvovali u Teletonu „Blic fondacije“ i RTS-a...Cilj je postignut. Obezbeđen je novac da svako od 56 porodilišta u Srbiji dobije aparat za proveru sluha kod beba...Pročitajte još:..Sinoćni Teleton bio je vrhunac višemesečne akcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.