Izvor: Glas javnosti, 26.Jan.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Obustavljena nastava u seoskim školama

GORNJI MILANOVAC - U svim seoskim školama u rudničko-takovskom kraju zbog velikih snežnih padavina obustavljena je nastava do ponedeljka, saopšteno je na današnjoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu. Predsednik opštine Milisav Mirković rekao je da su jutros kasnili radnici na posao u Gornjem Milanovcu jer su snežni nanosi na pojedinim putnim pravcima i preko tri metra zbog čega je u čišćenje uključena i sva privatna mehanizacija.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORNJI MILANOVAC: OBUSTAVLJENA NASTAVA U SEOSKIM ŠKOLAMA

Izvor: Kurir, 26.Jan.2012

U deset sela pranjanskog kraja već 30 časova nemoguće je doći iz pravca Gornjeg Milanovca, gde su sleteli i kamoni koji čiste sneg, a put je jedino prohodan od Pranjana do Čačka..GORNJI MILANOVAC - U svim seoskim školama u rudničko-takovskom kraju zbog velikih snežnih padavina obustavljena...

Nastavak na Kurir...

Predstavljena knjiga iz 17. veka

Izvor: Beta, 27.Jan.2012, 14:00

GORNJI MILANOVAC, 27. januara 2012. (Beta) - Najstarija rukopisna knjiga u rudničko-takovskom kraju, napisana 1622. godine, "Triod posni", predstavljena je u petak na Savindanskoj svečanosti u Gornjem Milanovcu.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.