GUŽVE NA GRANICAMA Trenutno je najgore na Batrovcima, a uskoro će BITI SVUDA

Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA GRANICAMA Trenutno je najgore na Batrovcima, a uskoro će BITI SVUDA

Ukoliko ste izabrali danas da krenete na letovanje ili se vraćate u Srbiju, pripremite se za velike gužve na skoro svim graničnim prelazima i naplatnim rampama.

S obzirom na to da je danas prvi danu vikenda, a i zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, gužve na granicama od jutros su velike, a tokom dana biće gore.

Na Batrovcima čekanje dva sata

Iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kažu da se danas očekuje veliki priliv vozila na svim graničnim prelazima, a da je trenutno najveća gužva na graničnom prelazu Batrovci.

- Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na ulazu u Srbiju, putnička vozila se zadržavaju oko 120 minuta, dok je na izlazu zadržavanje oko 30 minuta - rekli su za "Blic" iz AMSS.

Na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko 45 minuta, a na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su oko 30 minuta - rekli su za "Blic" iz AMSS-a.

Pošto je smena turista u toku, očekuju se da će zadržavanja i na ostalim graničnim prelazima tokom dana biti velika.

Duža su zadržavanja i na pojedinim naplatnim rampama. Trenuto se na naplatnim rampama zadržavanja kreću oko 10 minuta, ali se u toku dana očekuje i duže čekanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PAKAO NA GRANICAMA Na Batrovcima se čeka četiri sata, na Horgošu KILOMETARSKE KOLONE

Izvor: Blic, 22.Jul.2017

Ukoliko ste izabrali danas da krenete na letovanje ili se vraćate u Srbiju, pripremite se za velike gužve na skoro svim graničnim prelazima i naplatnim rampama. Preporuka AMSS je da se koriste alterntavini prelazi, gde su čekanja znatno manja nego na glavnim...Prelaz SRB-HR Batrovci kolona od jednog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.