GUŽVA NA HORGOŠU Mađarska policija preusmerava saobraćaj sa graničnog prealaza

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA NA HORGOŠU Mađarska policija preusmerava saobraćaj sa graničnog prealaza

Na graničnom prelazu Horgoš od jutros su višečasovna zadržavanja putnika, kako na ulazu, tako i na izlazu iz Srbije, pokazuju podaci domaćih i mađarskih organa.

Po jutrošnjim podacima Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja na izlazu iz Srbije ka Madjarskoj iznose dva sata, dok se na ulaz u Srbiju čeka sat i po.

Ssto se madjarske strane tiče, podaci njihove policije govore da se na izlaz iz Madjarske čeka tri sata, a na ulaz u ovu zemlju dva sata.

Mađarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je u medjuvremenu saopštila da će na 173-ćem kilometru auto-puta početi sa preusmeravanjem saobraćaja ka graničnom prelazu Tompa - Kelebija.

Vozačima savetuju da koriste ostale prelaze sa Srbijom.

Kao razlog zagušenja na Horgošu i na ulazu i na izlazu iz Srbije navode smenu turista iz Zapadne Evrope.

Na prelazu Bački Vinogradi na ulaz u Srbiju se čeka oko sat vremena, dok na ostalim prelazima izmedju Srbije i Madjarske u ovom momentu nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužva na Horgošu, policija preusmerava saobraćaj

Izvor: RTS, 01.Avg.2015

Na graničnom prelazu Horgoš od jutros gužve zbog smene turista. Na ulaz u Srbiju iz Mađarske čeka se tri, a na izlaz iz Srbije oko dva sata. Mađarska policija je počela da preusmerava saobraćaj ka prelazu Tompa-Kelebija. ...

Nastavak na RTS...

Gužve na granici, na Horgošu- Mađarska policija preusmerava saobraćaj

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2015

Smena turista iz zapadne Evrope uzrokovala je današnja višečasovna zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš. Kako je Tanjugu rekao pomoćnik komandira stanice Granične policije Horgoš Nemanja Perišić trenutno zadržavanje na ulazu u Srbiju je do 60 minuta, a na izlazu do 120 minuta. "Smena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.