Zagušeni i Horgoš i Kelebija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagušeni i Horgoš i Kelebija

Smena turista iz zapadne Evrope uzrokovala je današnja višečasovna zadržavanja vozila na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija.

Na Horgošu se, prema poslednjim podacima mađarske policije, vozila zadržavaju dva sata na ulasku u Mađarsku, a tri sata na izlasku, odnosno ulasku u Srbiju. Na Kelebiji se čeka dva sata na izlasku iz Mađarske.

Mađarska policija je prethodno, da bi smanjila gužvu na Horgošu, preusmeravala vozila ka Kelebiji, ali se potom i na Kelebiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvorila gužva, pa su počeli da vozila preusmeravaju ka prelazu Bačalmaš - Bajmok.

Na prelazu Bački Vinogradi, po podacima mađarske policije, čeka se pola sata na izlazu i sat vremena na ulaz u Mađarsku.

Kako je Tanjugu izjavio Nemanja Perišić, pomoćnik komandira stanice granične policije Horgoša, danas su angažovani svi materijalno-tehnički i kadrovski kapaciteti kako bi zadržavanja bila što je moguće kraća, otvorene su sve saobraćajne trake i u funkciji su sve kontrolne kabine.

Svima koji kreću na put, Perišić savetuje korišćenje alternativnih prelaza, poput juče otvorenog Horgoš 2, kao i Bački Vinogradi i Đala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višečasovna zadržavanja na Horgošu

Izvor: B92, 01.Avg.2015

Na graničnom prelazu Horgoš jutros su višečasovna zadržavanja putnika kako na ulazu, tako i na izlazu iz Srbije...Po jutrošnjim podacima Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja na izlazu iz Srbije ka Madjarskoj iznose dva sata, dok se na ulaz u Srbiju čeka sat i po...Što se mađarske strane tiče,...

Nastavak na B92...

Totalno "začepljenje" na granicama i autoputu!

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015

Smena turista iz zapadne Evrope uzrokovala je današnja višečasovna zadržavanja na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija. Problema ima i na drugim prelazima, ali i na autoputu Beograd-Niš...Foto: Screenshot/Twitter/Petaar..Svima koji kreću na put savetuje korišćenje alternativnih prelaza, poput...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.