Izvor: Blic, 05.Jan.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: Putare nije iznenadio sneg

Situacija na putevima u zemlji je pod kontrolom, putari su 24 sata dežurni, svi putevi su prohodni i putare nije iznenadio ovaj sneg, izjavio je jutros vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

- U pripravnosti smo, iz dana u dan radimo, čistimo i putare nije iznenadio ovaj sneg - rekao je Drobnjak prilikom obilaska autoputa Beograd-Novi Sad i naglasio da se saobraćaj na toj deonici odvija normalno, kao i da su svi putevi prohodni.

- Najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je što nema leda, a prema informacijama iz cele Srbije, popodne i predveče padala je ledena kiša, koja je predveče stala i prešla u sneg. Putari su se borili, čak smo i mehanizaciju pojačavali na nekim delovima. Dosta su radili kamioni, utovarivači, koji su sklanjali sneg i led - rekao je Drobnjak.

Naveo je da je ledena kiša najjače padala kod Valjeva, Loznice, Krupnja, Bajine Bašte, Aleksinca, Niša, Ražnja, kao i da je napadalo više od 30 centimetara snega u Nišu, ali je istakao da su putari to očistili i da su baš svi putevi prohodni.

Kako je rekao, ledena kiša, koja će preći u sneg, očekuje se još u utorak i sredu, dok je prognoza za četvrtak otopljavanje i bez padavina.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) DROBNJAK: Sneg nije iznenadio putare, najvažnije da nema leda

Izvor: Kurir, 05.Jan.2016

Situacija na putevima u zemlji je pod kontrolom, putari su 24 sata dežurni, svi putevi su prohodni i putare nije iznenadio ovaj sneg, izjavio je jutros vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak..."U pripravnosti smo, iz dana u dan radimo, čistimo i putare nije iznenadio ovaj sneg",...

Nastavak na Kurir...

Situacija zbog snega u Jagodini teška, ali nije vanredna situacija

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2016

Situacija na putevima u zemlji je pod kontrolom, putari su 24 sata dežurni, svi putevi su prohodni i putare nije iznenadio ovaj sneg, izjavio je vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.Saobraćaj se odvija otežano gotovo na celom području Srbije zbog ledene kiše, snega, niskih temperatura...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.