Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desničari organizovali skup podrške referendumu u RS

Oko 100 građana okupilo se danas na skupu "Srbija za Srpsku", koji su u znak podrške referendumu u Republici Srpskoj (RS) na Trgu Republike u Beogradu organizovali desničarski pokreti Obraz, Naši i Pokret za Srbiju.

Okupljeni građani nosili su srpske i ruske zastave, zastave zabranjenog pokreta Obraz, Naši i Pokreta za Srbiju, a zajednička poruka bila je da se treba usprotiviti izdaji koju je, kako je ocenjeno, počinila aktuelna srpska vlada nepodržavši referendum u RS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Oseća se trulež izdaje Aleksandra Vučića", kazao je vođa pokreta Naši Ivan Ivanović, dok je lider Obraza Mladen Obradović poručio da sutrašnji referendum povodom dana pobede u RS pokazuje da Srbija neće dozvoliti da bude gažena.

- Nadam se da je ovo početak kraja udruženog zločinačkog poduhvata protiv Srbije - rekao je Obradović.

Tokom trajanja protesta saobraćaj nije bio zaustavljen, a u isto vreme, na Trgu Republike postavljene su i tezge povodom beogradskog festivala zdravlja, pa je teško bilo proceniti gde završava protest, a gde počinje druga manifestacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.