Danas promotivne karte za Larnaku i Skoplje

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas promotivne karte za Larnaku i Skoplje

Er Srbija će danas putnicima koji dođu u poslovnice ove aviokompanije u Beogradu i Niššu prodavati karte po promotivnim cenama za Larnaku počev od 149 evra i Skoplje počev od 109 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama važžiće za putovanja u periodu od 27. juna do 15. decembra, a Larnaka je na raspolaganju za putovanja do 28. oktobra, saopštila je Er Srbija.

Poslovnice se nalaze u Beogradu u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17, a u Nišu u Ulici Vožda Karađorđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << br. 19.

Pročitajte još:

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležžu doplati od 10 evra po pravcu, a popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.

Promotivna ponuda važži za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.