Besplatan pribor za 904 učenika

Izvor: Akter, 31.Avg.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan pribor za 904 učenika

Služba Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa obezbedila je besplatan školski pribor za 904 učenika

Oni će dobiti komplete đačkog pribora i školske torbe, navodi se u današnjem saopštenju tog tela.

"Pre svega želim prvacima srećan početak školovanja i svaki uspeh. Koordinacino telo je na ovaj način želelo da im ulapšamo ulazak u školske klupe, ali i pomognemo roditeljima da im na neki način olakšamo da nemaju trošak >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za školski pribor i torbe. Nadam se da će ova generacija prvaka iznedriti i neke značajne ličnosti kojima ćemo se ubuduće ponositi", izjavio je predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković.

Kako se navodi, postupak obezbeđenja školskog pribora sproveden je u skladu sa Zakonom o javnoj nabavci, a vrednost nabavljenog školskog pribora bez PDV iznosi oko dva miliona dinara.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.