Izvor: Blic, 30.Jun.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŠ upisuje 25. generaciju „Studija budućnosti“

Do 10. jula svi studenti četvrte godine osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija moći će da se prijave na jednogodišnji program Beogradske otvorene škole – „Studije budućnosti“.

BOŠ kao neprofitna organizacija organizovanjem ovog programa želi da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet i studente spremi za tržište rada.

Studenti će pored predavanja dobiti i mentora, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će im biti karijerni savetnik, ali će dobiti i praksu u nekoj od najvećih kompanija, organizacija i institucija u Srbiji.

Svoja iskustva na programu „Studije budućnosti“ studenti zaokružuju pisanjem završnog projekta u formi akademskog eseja, predloga praktične politike ili studije slučaja.

Ovaj jedinstveni oblik neformalnog obrazovanja za 25 godina trajanja programa stvorio je lidere u različitim oblastima našeg društva i jednu veliku zajednicu od 1200 alumnista.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.