Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Nema čekanja na granicama, oprezno vozite zbog magle

Magla i sumaglica smanjile su jutros vidljivost na putevima u Srbiji, a tokom dana su mogući pljuskovi, uglavnom na jugu i istoku Srbije, te i lokalni odroni, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije.

Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima Srbije nema čekanja dužeg od 30 minuta za putnički saobraćaj.

Zbog radova će danas biti izmenjen saobraćaja na delu auto-puta Beograd-Niš, od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza "Tranšped", u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ka Nišu.

Na toj deonici će ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a petkom, subotom i nedeljom samo zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, deonica Stara Pazova-Novi Banovci, od 7.00 do 17.00 danas će biti izmenjen saobraćaj u smeru Stara Pazova-Novi Banovci (desna kolovozna traka).

Na putu Niš-granica Bugarske, deonice Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova.

Izmena zbog radova ima i na putu Raška-Novi Pazar, u mestu Batnjak.

Usled klizišta sužen je put Šiljkovica-Rošci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na granicama oko pola sata čekanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2016

Zadržavanje putničkih vozila na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije poslednje informacije Uprave granične policije...Na naplatnim satnicama vreme zadržavanja za naplatu putarine je promenljivo i kreće se od pet do 15 minuta...Vreme zadržavanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.