Smanjena vidljivost na putevima, nema čekanja na granicama

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjena vidljivost na putevima, nema čekanja na granicama

Magla i sumaglica smanjile su jutros vidljivost na putevima u Srbiji, a tokom dana su mogući pljuskovi, uglavnom na jugu i istoku Srbije, te i lokalni odroni, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije.

Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima Srbije nema čekanja dužeg od 30 minuta za putnički saobraćaj.

Zbog radova će danas biti izmenjen saobraćaja na delu auto-puta Beograd-Niš, od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza "Tranšped", u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ka Nišu.

Na toj deonici će ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a petkom, subotom i nedeljom samo zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu Beograd-Novi Sad, deonica Stara Pazova-Novi Banovci, od 7 do 17 danas će biti izmenjen saobraćaj u smeru Stara Pazova-Novi Banovci (desna kolovozna traka).

Na putu Niš-granica Bugarske, deonice Pirot-Sukovo i Sukovo-Dimitrovgrad, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova. Izmena zbog radova ima i na putu Raška-Novi Pazar, u mestu Batnjak.

Usled klizišta sužen je put Šiljkovica-Rošci.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

AMSS: Nema čekanja na granicama, oprezno vozite zbog magle

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

Magla i sumaglica smanjile su jutros vidljivost na putevima u Srbiji, a tokom dana su mogući pljuskovi, uglavnom na jugu i istoku Srbije, te i lokalni odroni, upozorio je vozače Auto-moto savez Srbije...Po podacima Uprave Granične policije, na graničnim prelazima Srbije nema čekanja dužeg od 30...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.