Leto u Skadarliji

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Jul.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leto u Skadarliji"

BEOGRADI ovog petka, od 19 do 20 časova, održaće se novi kulturno – umetnički program u Skadarliji, koji izvode poznati beogradski glumci duž Skadarske ulice.

 
Program je sačinjen od niza anegdota, skečeva i priča koji su osmišljeni da na humoristički i što autentičniji način prikažu boemski život koji se odvijao u Skadarliji početkom 20. veka, najavila je Turistička organizacija Srbije.

Glumcima Milanu Milosavljeviću u ulozi Branislava Nušića, Milanu Tubiću u ulozi Đure Jakšića pridružiće se Dušica Novaković u ulozi Žanke Stokić i Ljiljana Jakšić u ulozi skadarlijske dame koji će pričom i pesmom doneti boemski duh i veselu atmosferu Skadarlije koji su bojili...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.