Konferencija o razvoju interneta - DIDS 2014

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Mar.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o razvoju interneta - DIDS 2014

BEOGRAD – Dan internet domena Srbije - DIDS 2014, peta godišnja konferencija o razvoju Interneta na .RS i .SRB domenima, ali i trendovima razvoja Interneta u svetu biće održana 10. marta u hotelu “Metropol Palas“ (Metropol Palace).

Konferenciju organizuje Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), sa početkom u 10 časova.
Više od 300 posetilaca prijavilo se da prisustvuje ovoj konferencji. 
Celodnevni program DIDS-a je namenjen kako IT profesionalcima, tako i svim ostalim korisnicima Interneta (studentima, blogerima, preduzetnicima, novinarima...), koje zanima da saznaju više o aktuelnim temama, kako u svetu, tako i na internet prostoru Srbije.
Program DIDS-a je podeljen u tri tematska...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan internet domena Srbije uživo na B92.net

Izvor: B92, 10.Mar.2014

Dan internet domena Srbije (DIDS) je godišnja konferencija o razvoju Interneta, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS)..Internet prenos DIDS-a počinje u 10h i traje do 15.30h, a pitanja za učesnike mogu da se postavljaju i putem Tvitera, uz haštag #DIDS2014...Na B92.net...

Nastavak na B92...

DANAS: Konferencija o Internetu DIDS 2014

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Mar.2014

ADVERTISER-SERBIA.COM / Peta godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije - DIDS 2014 biće održana 10. marta, u Hotelu Metropol u Beogradu >>>(Ključne reči: Registar nacionalnog internet domena Srbije; RNIDS; Dan internet domena Srbije; društvene...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.