Kako organizovati doček sa mališanima?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako organizovati doček sa mališanima?

Doček Nove godine možete provesti sa detetom, ali i ne morate, to bi trebalo da bude stvar dogovora. I vi naravno imate pravo da se zabavite, pa makar to bilo jednom godišnje.

Na vreme se dogovorite sa decom oko dočeka, recite im za vaše planove i poslušajte šta oni imaju da kažu, pa na kraju uradite onako kako svima odgovara. Možete recimo da provedete jedan deo večeri sa svojom decom, a drugi sa prijateljima, ali samo pod uslovom da ste decu ostavili u sigurnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rukama.

Ako imate malu decu, vaše najluđe noći ne izgledaju kao nekada. Verovatno više ne izlazite sa prijateljima do ranih jutarnjih sati, a vrlo lako se može desiti da sada već u 22 sata odete u krevet. Ipak, nije sve izgubljeno, doček i sa mališanima može da bude i te kako dobar, ako ne i bolji nego da ste na nekoj žurci sa prijateljima. Postoji nekoliko načina da se ludo zabavite.

Odlična žurka u stanu

Uvek možete da pozovete svoje prijatelje na žurku, ali recite im da povedu i svoju decu. Prvo što bi trebalo da uradite jeste da obezbedite sobu u kojoj će spavati vaši i mališani vaših prijatelja. Ako su deca starija od četiri godine, možete da ih stavite u istu sobu, a ako su mlađi, bilo bi poželjno da imaju odvojene sobe. Računajte da će mala deca već u 21 sat verovatno poželeti da odu u krevet.

Proslavite novogodišnje nekoliko sati ranije

Ko kaže da Nova godina mora da stigne baš tačno u ponoć? Ako imate malu decu, ona ne znaju na sat i ne snalaze se baš najbolje sa vremenom, pa biste mogli već u 21 ili 22 sata da najavite da je stigla ponoć, da se izljubite i tada će deca mirno otići na spavanje. Kada deca legnu, možete da nastavite sa slavljem!

Ne mora da bude veče

Ako vaše dete ima dve ili tri godine i ne želite da mu remetite miran san, uvek možete da napravite i žurku u prepodnevnim satima umesto uveče. Odbrojavajte u podne umesto u ponoć. Sve ostalo može da bude isto kao i noću - muzika, grickalice, igranje… Vaše dete će biti srećno i neće ništa propustiti ako uveče ode ranije u krevet.

Proslavite samo vas dvoje

Ne morate da imate veliku žurku da biste se zabavili za doček Nove godine. Ako napravite prepodnevnu žurku, decu stavite ranije na spavanje, a vi i suprug ćete imati veče samo za sebe. Pogledajte neki dobar film uz romantičnu večeru.

Neka proslave kao odrasli

Mališanima možete kupiti dečji šampanjac i sipati ga u neke lepe čaše - neka se vaše dete oseća odraslo bar jedno veče u godini. Ovaj šampanjac mogu da piju i odrasli, nema alkohola u sebi, a osvežava. Obavezno kupite konfete jer deca vole da prave nered, a one su idealne da ih razvesele.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dočekajte Novu godinu sa svojim mališanima

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014

Doček Nove godine možete provesti sa detetom, ali i ne morate, to bi trebalo da bude stvar dogovora...I vi naravno imate pravo da se zabavite, pa makar to bilo jednom godišnje. Na vreme se dogovorite sa decom oko dočeka, recite im za vaše planove i poslušajte šta oni imaju da kažu, pa na kraju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.