Nova srpska literatura

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova srpska literatura

U organizaciji Srpskog prosvetnog i kulturnog društva (SPKD) "Prosvjeta" iz Beča proteklog vikenda održane su književne večeri sa piscima iz Srbije Vladanom Matijevićem i Dejanom Vukićevićem.

SPKD "Prosvjeta" iz Beča je ovim književnim večerima nastavila svoj program "Predstavljanja dela i autora srpske književnosti" započet pre dve godine.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karaoke pod maskama

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 13:01

Već petu godinu zaredom Srpsko kulturno-umetničko društvo "Karađorđe" iz Beča prati tradiciju organizovanja maskenbala u jeku njihove sezone u Austriji...Tako je bilo i proteklog vikenda u prostorijama ovog kluba u 11. bečkom okrugu. Članovi društva nisu štedeli na svojoj maštovitosti, pa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.