Jose James 13 & 14.11. Musicology Barcaffè Sessions

Izvor: Plakatt.com, 02.Nov.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jose James 13 & 14.11. Musicology Barcaffè Sessions

Novi Bitefartcafe, Beograd
Sunday 13 Nov 21:00

Jedan od najcenjenijih glasova današnje generacije džez muzičara, Jose James, nastupiće kao treći izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions. On će održati dva koncerta, 13. i 14. novembra u intimnoj atmosferi kluba Bitefartcafe.
Evropska turneja JJ, osmišljena je kao duo sa jednim od trenutno najtraženijih bubnjara, Nate Smith.
http://www.natesmithmusic.com/about/
Jose James je uvek u potrazi za novim muzičkim horizontima, stalno razvijajući svoj stil i brišući granice između žanrova. Poreklom iz Mineapolisa, James kombinuje svet džeza i hip-hopa i kreira jedinstven i zaista očaravajuć zvuk. Poznat kao džez glas hip-hop generacije, Jose kombinuje uticaje koji su drugi muzičari ostavili na njega i tako diktira sopstveni i originalan zvuk. Počev od džeza, preko soula, pa čak i drum ‘n’ bass i izgovorene reči, on stvara sebi svojstveni crossover, koji najbolje dolazi do izražaja u njegovim live nastupima.
Kako “Los Angeles Time” najbolje kaže:
“Da li je Jose James džez pevač ili soul pevač? Stara škola ili nove škola? Čuvar tradicije ili istraživač novih uzbuđenja? Da, da i da.”
Karte u prodaji na svim prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i putem online i print @ home opcije :)
Informacije. 063377483
Novi Bitefartcafe
Mitropolita Petra 8

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Trkulja & Balkanopolis 5.decembar

Izvor: Plakatt.com, 02.Nov.2016

Novi Bitefartcafe, Beograd . Monday 5 Dec 21:00 . . U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions, zasluženo će nam se predstaviti i jedan domaći predstavnik 5. decembra u 21h.. Slobodan Trkulja i Balkanopolis će održati ekskluzivni klupski nastup, na kome ćete moći da vidite...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.