Gregory Porter 20 & 21.4. Musicology Barcaffe Sessions

Izvor: Plakatt.com, 02.Nov.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gregory Porter 20 & 21.4. Musicology Barcaffe Sessions

Novi Bitefartcafe, Beograd
Wednesday 20 Apr 21:00

Pevač koga ste tražili da ponovo čujete, ovoga puta u prostoru koji prima samo 400 osoba!
Gregory Porter nastupa za najvernije i najbrže fanove, 20. i 21.4. u sklopu Musicology Barcaffe Sessions u klubu Bitefartcafe.
Gregory je jedan od onih istinskih džez glasova koji klize niz vaše uvo direktvo u dušu, poput meda. Prihvaćen od strane kritike i publike od izlaska prvog albuma 2010. godine, Gregory je rastao i muzički i kao kantautor, te je, nakon što je bio nominovan za Grammy i za prvi i za drugi album, njegova karijera bila dodatno lansirana u visine nagradom za najbolji vokalni džez album na Grammy nagradama 2014. godine. Ovu nagradu odneo je “Liquid spirit”, njegov treći album po redu, na kome je Porter većinski autor.
Sa korenima u gospelu, Gregory je poznat po tome što upravo poseduje tu sposobnost gospel pevača da publiku uvuče u svoj nasup i povede ih na putovanje. Ipak, svoj žanr opisuje kao hibridni džez, prožet i soulom, popom i gorepomenutim gospelom.
“Gde god da ja mislima krenem na koncertu, publika ide za mnom.” kaže Porter.
Osim unikatnog vokala kojim iznosi najrazličitije emocije, Gregori Porter je postao prepoznatljiv po tome što se uvek pojavljuje sa kapom, prilagođenom baš za njega, koju naziva svojim “sigurnosnim ćebencetom”.
Karte u prodaji na svim prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i putem online i print @ home opcije :)
Informacije. 063377483
Novi Bitefartcafe
Mitropolita Petra 8

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.