Velika Britanija: Korbin ostaje vođa laburista

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija: Korbin ostaje vođa laburista

DŽeremi Korbin ponovo je danas izabran za lidera Laburističke stranke. On je dobio 313.219 glasova, a njegov protivkandidat Oven Smit 193.229. Korbin je naglasio da je počastvovan ponovnim izborom. Na unutarstranačkom glasanju izjasnilo se više od pola miliona članova Labirističke stranke. Analitičari navode da je ovo velika Korbinova pobjeda, kojom je ojačao svoj mandat.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Korbin ostaje vođa laburista

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2016

LONDON - Džeremi Korbin ponovo je danas izabran za lidera Laburističke stranke...Korbin je dobio 313.219 glasova, a njegov protivkandidat Oven Smit 193.229...Korbin je naglasio da je počastvovan ponovnim izborom...Na unutarstranačkom glasanju izjasnilo se više od pola miliona članova Labirističke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.