Uhapšen i Džemal Tojagić

Izvor: RSplaneta.com, 27.Jun.2010, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen i Džemal Tojagić

Policija je uhapsila Džemala Tojagića iz Donjeg Vakufa koji se dovodi u vezu sa jutrošnjom eksplozijom kod zgrade Policijske stanice u Bugojnu, javljaju federalni mediji. U Bugojnu je uhapšen Haris Čaušević zvani Oks, pripadnik radikalnog pokreta vehabija, koji je priznao da je aktivirao eksplozivnu napravu veće razorne moći iza zgrade Policijske stanice u Bugojnu od koje je poginuo policajac Tarik Ljubuškić, a policajka Edina Huntić zadobila teške povrede.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

TERORIZAM U BIH: VEHABIJA DIGAO U VAZDUH POLICIJSKU STANICU U BUGOJNU

Izvor: Kurir, 27.Jun.2010

BUGOJNO - Haris Čaušević, zvani Oks pripadnik je vehabijskog pokreta i radikalnih islamističkih ideja preneli su mediji u Bosni i Hercegovini! On je odranije poznat policiji po nasilničkim izgredima, a njegov profil na Fejsbuku ima fotografiju vehabijskog amblema. Uz tu sliku, Čaušević je dodao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.