Sutra sunčano i nešto toplije

Izvor: Cafe.ba, 18.Feb.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i nešto toplije

U Republici Srpkoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu od dva do osam, na jugu do 13 stepeni Celzijsuovih.

U Republici Srpskoj jutro će biti hladno uz mraz i pretežno vedro, a ponegdje oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku biće sumaglice i magle, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana preovladavaće pretežno sunčano vrijeme uz blagi porast temperature. Hladno >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << će i dalje biti na planinama i u mjestima gdje se magla duže zadrži tokom dana.

Duvaće slab do umjeren vjetar istočnog smjera, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 13, Goražde minus četiri, Han Pijesak, Kalinovik i Čemerno minus dva, Mrakovica nula, Ivan-sedlo, Gacko i Drinić jedan, Bihać, Bijeljina, Doboj i Gradačac dva, Sarajevo Tuzla, Mrkonjić Grad i Nevesinje tri, Foča, Novi Grad, Srbac, Prijedor četiri, te Drvar i Zenica pet stepeni Celzijusovih.

U Livnu je u 13.00 časova izmjereno šest stepeni Celzijusovih, u Višegradu sedam, u Bileći devet, Mostaru 10 i Stocu 11 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sutra sunčano

Izvor: Cafe.ba, 19.Feb.2015, 14:50

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, poslije podne uz malu do umjerenu oblačnost, saopštili su meteorolozi...Jutro će biti hladno uz mraz i vedro, a samo ponegdje oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku će se javiti kratkotrajno magla ili...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.